Εκδρομές

Europe -Lancia Legends 2012

Η μεγαλύτερη εκδρομή του Συλλόγου μας στο εξωτερικό έλαβε χώρα από 15 έως 26 Σεπτεμβρίου.

κατηγορίες:

5η Πανελλήνια Συνάντηση Μελών και Φίλων στα Καλάβρυτα

Με τη συμμετοχή 21 πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 5η συνεχόμενη Πανελλήνια συνάντηση Φίλων και Μελών  την Κυριακή το απόγευμα 28/11/2010. 

κατηγορίες:

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2010

Αποφασίστηκε το νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το 2010.

κατηγορίες:

4η Πανελλήνια Συνάντηση Φιλων και Μελών Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιοκτητών Delta HF integrale

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη και πάλι επιτυχία η 4η κατά σειρά Πανελλήνια συνάντηση Φίλων και Μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιοκτητών Delta HF integrale στα Χάνια Πηλίου από την Παρασκευή 13/11 έως και την Κυριακή 15/11.

κατηγορίες:

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την 3η Πανελλήνια Συνάντηση στην Αρχ.Ολυμπία

Απολαύστε μερικές από τις πολλές φωτογραφίες της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιοκτητών Lancia Delta HF integrale στην Αρχ.Ολυμπία το διήμερο 15 και 16/11/2008.

3η Πανελλήνια Συνάντηση Λέσχης στην Αρχαία Ολυμπία

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Λέσχης στην Αρχαία Ολυμπία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συνολικά 34 πληρώματα εκ των οποίων 24 Integrale ακολούθησαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης! Οι συμμετοχές προέρχονταν σπ'όλη την Ελλάδα όπως Λάρισα, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Άρτα κ.α 

Εντυπωσιασμένοι από τη μαγευτική διαδρομή προς την Αρχ.Ολυμπία αλλά και από τις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου που μας φιλοξένησε ξεκινήσαμε το Σάββατο 15/11 τις εκδηλώσεις μας για να συνεχίσουμε μέχρι αργά το βράδυ με παρουσιάσεις και διαλέξεις και το καθιερωμένο δείπνο. Την επόμενη νωρίς νωρίς η μαζική φωτογράφηση στο λιμάνι του Κατακόλου έδωσε το εναυσμα, ενω η συνεχεια με την έκθεση των αυτοκινήτων στην Αρχ.Ολυμπία, την ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους και το γευμα ήταν εξίσου συναρπαστικά. Το απόγευμα της Κυριακής 16/11 η μαζική αναχώρηση ήταν σίγουρα όχι και τόσο ευχάριστη.

 

κατηγορίες:
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Είσοδος