5η Πανελλήνια Συνάντηση Μελών και Φίλων στα Καλάβρυτα

Με τη συμμετοχή 21 πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 5η συνεχόμενη Πανελλήνια συνάντηση Φίλων και Μελών  την Κυριακή το απόγευμα 28/11/2010. 

 

50 περίπου φίλοι και γνωστοί μεταξύ αυτών πολυμελείς οικογένειες συγκεντρώθηκαν στα Καλάβρυτα την Παρασκευή 26/11/2010 και με κέντρο το άψογο ξενοδοχείο HELMOS πέρασαν ένα υπέροχο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αιγιάλεια γεμάτο εκδηλώσεις και περιηγήσεις.

12 ήταν φέτος οι integrale που πήραν μέρος στην καθιερωμένη φωτογράφιση που έλαβε μέρος στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων (που μόνο χιόνι δεν είχε) την Κυριακή 28/11. Δυστυχώς τα φοροεισπρακτικά μέτρα που ισχύουν σε σχέση με τα αυτοκίνητα κράτησαν μακριά μας αρκετούς Φίλους και Μέλη.

Ελπίζουμε το 2011 τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους και ελπίζουμε να σας έχουμε μαζί μας για να περάσουμε ακόμα καλύτερα.

Φωτογραφίες από την Πανελλήνια συνάντηση θα βρείτε στο Gallery http://www.hfintegrale.gr/cms/image/tid/103      

Τέλος η Λέσχη θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους που βοήθησαν να στηθεί άψογα αυτή η ετήσια εκδήλωση, το ξενοδοχείο Helmos για την άψογη φιλοξενία, τον Κο Κώστα, Ανδρέα, Γίώργο και την Κα Αννα για τα υπέροχά τους εδέσματα.

 

Photo from 5th National Meeting Kalavrita

κατηγορίες:

Είσοδος