4η Πανελλήνια Συνάντηση Φιλων και Μελών Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιοκτητών Delta HF integrale

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη και πάλι επιτυχία η 4η κατά σειρά Πανελλήνια συνάντηση Φίλων και Μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιοκτητών Delta HF integrale στα Χάνια Πηλίου από την Παρασκευή 13/11 έως και την Κυριακή 15/11.

Συνολικά 33 πληρώματα ακολούθησαν το πρόγραμμα της εκδληλωσης και συνολικά 70 άτομα έδωσαν το παρόν στο τριήμερο event. Η εκδήλωση που φιλοξενήθηκε από το ξενοδοχείο Τοξότες στα Χάνια του Πηλίου και σε υψόμετρο 1200 μ. στέφθηκε κατά κοινή ομολογία με επιτυχία καθώς η συμμετοχή ήταν Παννελαδική. Να σημειώσουμε πως παρευρέθησαν πληρώματα από Γιάννενα, Αγρίνιο, Γρεβενα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Χαλκίδα, Κατερίνη, Λάρισα και Αθήνα. Δυναμική και αξιοσημείωτη η συμμετοχή του Παραρτήματος της Βορείου Ελλάδος στη Συνάντηση με  6 πληρώματα.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και στη διεξαγωγή του πρώτου Delta Challenge, ενα κυνήγι θυσαυρού με στοιχεία αγώνα regularity. Συνολικά 20 πληρώματα έλαβαν μέρος στο κυνήγι, που διήρκησε συνολικά 1 ώρα και 30 λεπτά και είχε εκκίνηση το χώρο του ξενοδοχείου και τερματισμό την Τσαγκαράδα, συνολικής απόστασης 23 χλμ. Νικήτης του άτυπου αγώνα στέφθηκε το πλήρωμα Τσίντζηρας Αντώνης- Σωτηρία και ακολούθησαν Παπαχρισστοδούλου Πέτρος - Ντίνα ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε το πλήρωμα από τα Γιάννενα Μπιμπλάκης Παναγιώτης- Πετρούλα.

Συνολικά 26 αυτοκίνητα Lancia Delta HF integrale έδωσαν το παρόν, στην καθιερωμένη πλέον φωτογράφιση της συνάντησης, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψην σημαντικές απουσίες από το χώρο των μελών ευελπιστούμε πως το 2010 θα συμμετέχουν πάνω από 30 integrale.

Το Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει εκείνα τα Μέλη που για μια ακόμη φορά βοήθησαν στο να οργανωθεί όσο πιο ιδανικά η συγκεκριμένη εκδήλωση και ειδικότερα τους Κεφαλά Χαράλαμπο, Αγάθο Σπύρο, Παπαχριστοδούλου Πέτρο, Πασχέντη Βασίλειο, Βλαχογιάννη Χρήστο και Χιώτη Οδυσσέα αλλά και αυτούς που ταξίδεψαν από αρκετά μακριά για να δώσουν το παρόν στην Πανελλήνια συνάντηση.

Ο Σύλλογος δεσμεύεται για ακόμα καλύτερες και μεγαλύτερες εκδηλώσεις στο μέλλον  που θα προσφέρουν αξέχαστες συγκινήσεις.

Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο gallery.

 

κατηγορίες:

Είσοδος