3η Πανελλήνια Συνάντηση Λέσχης στην Αρχαία Ολυμπία

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Λέσχης στην Αρχαία Ολυμπία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συνολικά 34 πληρώματα εκ των οποίων 24 Integrale ακολούθησαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης! Οι συμμετοχές προέρχονταν σπ'όλη την Ελλάδα όπως Λάρισα, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Άρτα κ.α 

Εντυπωσιασμένοι από τη μαγευτική διαδρομή προς την Αρχ.Ολυμπία αλλά και από τις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου που μας φιλοξένησε ξεκινήσαμε το Σάββατο 15/11 τις εκδηλώσεις μας για να συνεχίσουμε μέχρι αργά το βράδυ με παρουσιάσεις και διαλέξεις και το καθιερωμένο δείπνο. Την επόμενη νωρίς νωρίς η μαζική φωτογράφηση στο λιμάνι του Κατακόλου έδωσε το εναυσμα, ενω η συνεχεια με την έκθεση των αυτοκινήτων στην Αρχ.Ολυμπία, την ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους και το γευμα ήταν εξίσου συναρπαστικά. Το απόγευμα της Κυριακής 16/11 η μαζική αναχώρηση ήταν σίγουρα όχι και τόσο ευχάριστη.

 

Από πλευράς μας, ευχαριστούμε όσους συμμετήχαν στην εκδήλωση αλλά και όσους βοήθησαν στην άψογη διοργάνωσή της. Είναι σίγουρο πως το χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι αλλά και περισσότεροι!

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Συλλόγου

Εικόνα 1: Όλες οι συμμετοχέςΕικόνα 1: Όλες οι συμμετοχές

Εικόνα 2: Όλες οι συμμετοχέςΕικόνα 2: Όλες οι συμμετοχές

Όλες οι φωτογραφίες βρίσκονται εδώ.

κατηγορίες:

Είσοδος