Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιοκτητών Lancia Delta HF Integrale

Ο Πανελλήνιος σύλλογος ιδιοκτητών Lancia Delta HF integrale ιδρύθηκε στις 9-11-2003 στην Αθήνα και έχει έδρα του πλέον απο τον Ιούνιο του 2019 στην οδό Νικ.Πλαστήρα 44 στους Αγ.Αναργύρους Αττικής.

λογότυπο

Αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος μας αποτελείται από 40 ενεργά μέλη από όλη την Επικράτεια και αρκετούς φίλους οι οποίοι είναι το ίδιο σημαντικοί όσο και τα επίσημα μέλη. Ο σκοπός για τον οποίο ιδρύθηκε αυτός ο Σύλλογος ήταν πάνω απ’ όλα η αγάπη μας για τη Delta αλλά σαν στόχους έχουμε θέσει την καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών και των φίλων του Σωματείου αφενός και τη δημιουργία σχέσεων με μέλη αντίστοιχων σωματείων-συλλόγων του εξωτερικού αφετέρου. Η προώθηση της έρευνας της  ιστορίας του αυτοκινήτου και της συμμετοχής του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό όπως και η προώθηση του πνεύματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτελούν πρωταρχικής σημασίας σκοπούς για το Σύλλογο. Τέλος η διάδοση ασφαλών πρακτικών οδήγησης και γενικότερα απόλαυσης του αυτοκινήτου είναι επίσης μέσα στις προοπτικές της Λέσχης.

Από τις εκδηλώσεις οι οποίες συχνά οργανώνονται με μεράκι θα δείτε πως όλα τα παραπάνω έχουν επιτευχθεί και πως δεν αναφέρονται απλά για λόγους εντυπωσιασμού και τυπικότητας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο καταστατικό του Συλλόγου.

Είσοδος