8η Πανελλήνια Συνάντηση στη Σπάρτη - Γύθειο.

12/05/2017 - 15:00
14/05/2017 - 20:00

 

Sparti 2017

 

Άλλη μία υπέροχη Πανελλήνια Συνάντηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Lancia Delta HF Integrale πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πανέμορφη Σπάρτη, στο Γύθειο και την ευρύτερη περιοχή της Μάνης.

Η Ελληνική φιλία και φιλοξενία αγκάλιασε το γεγονός για ακόμα μία φορά με θερμότητα, δείχνοντας πως κάτω απο τις όποιες δυσκολίες, παραμένουμε πάντα ενωμένοι και χαμογελαστοί.

Το ταξίδι ξεκίνησε με τα μέλη μας να ταξιδεύουν απο την Αθήνα, τα Ιωάννινα, το Αγρίνιο, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, την Πάτρα και άλλα μέρη της Ελλάδος, προκειμένου να βρεθούμε όλοι μαζί και να συνταξιδέψουμε με τελικό προορισμό το όμορφο Γύθειο. Έχοντας αυτό ως βάση, περιηγηθήκαμε στη Σπάρτη και σε όλη σχεδόν τη Λακωνική Μάνη, απο την Αρεόπολη, τον Δηρό, τη Σκάλα, και όλο το Λακωνικό "πόδι", δημιουργόντας όμορφες εντυπώσεις σε κάθε πέρασμα μέσα απο τα γραφικά χωριά της Μάνης.

Το θέαμα 20 και πλέον Ιταλίδων σε σειρά έκανε τα φλας να αστράψουν πολλές φορές κατά τη διαμονή και την περιήγησή μας, και οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων, και όχι μόνο, να έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά. 

Οι συζητήσεις κινήθηκαν φυσικά και πάλι γύρω απο κάθε θέμα όπου αφορούσε το όνομα Lancia Delta HF Integrale, μετά πάσης φύσεως συνοδευτικών εδεσμάτων δίπλα στη θάλασσα ή την πισίνα του ξενοδοχείου. Πολλοί  φίλοι του αυτοκινήτου προσήλθαν και συμμετείχαν στην παρέα μας "ξανανιώνοντας" όπως χαρακτηριστικά είπαν δίπλα σε έναν θρύλο της Παγκόσμιας αυτοκίνησης.

Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. Να περάσουνε οι ημέρες τόσο γρήγορα όπου έφτασε η ώρα του γυρισμού... 

Δώθηκε το ραντεβού για την επόμενη Πανελλήνια συνάντηση, αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Club μας, και ξεκινήσαμε για το ταξίδι του γυρισμού με τις καλύτερες αναμνήσεις και απο αυτή τη συνάντηση.

 

Και εις άλλα με Υγεία και Ευλογία.

 

Σπαρτη

 

Σπάρτη 2017 

 

Πανελλήνια 2017 Σπάρτη 

Πανελλήνια 2017

 

 

κατηγορίες:

Είσοδος